Αποστολές


Η Royal Baby συνεργάζεται με τα Elta Courier & εγγυάται την ασφαλή & οικονομική παράδοση των προιόντων της σε 1-3 ημέρες. Το κόστος αποστολής είναι 3€ για αποστολές εντός Ελλάδας & υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν αποστολής για αγορές άνω των 55€.

Επίσης η Royal Βaby σας παρέχει τη δυνατότητα εντοπισμού της αποστολής. Μόλις φύγει το δέμα θα έρθει στο email σας ο κωδικός για τον εντοπισμό της αποστολής. Σας παρακαλούμε ελέγξτε & το φάκελο της μη επιθυμητής αλληλογραφίας αν δεν έχετε λάβει τον κωδικό.

Εάν και πάλι δεν μπορείτε να βρείτε το email με τον κωδικό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο fashion@royalbaby.gr με τον αριθμό παραγγελίας, το email που δώσατε στην παραγγελία, το όνομα και τη διεύθυνση που δώσατε για αποστολή.

Σε περίπτωση που μας δώσετε λανθασμένη διεύθυνση το δέμα επιστρέφει σε εμάς και εμείς σας καλούμε για να το ξαναστείλουμε. Σε αυτή την περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για την καθυστέρηση και το έξτρα κόστος της παράδοσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας στα ιδιαίτερα προιόντα της Royal Baby, αλλά & την αγάπη σας!

Για Αποστολές προς Εξωτερικό παρακαλώ επιλέξτε την Αγγλική γλώσσα και θα μπορέσετε να ενημερωθείτε αυτόματα σε αυτό το πεδίο.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!
693 249 3099