Archives

Μπαμπάς

Ένας πατέρας και τα επτά παιδιά του βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Μέριλαντ, ως πιθανό αίτιο είναι η δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. 
 
Ύστερα από  αναφορά από την εργασία του  άτυχου πατέρα, η αστυνομία πήγε στο σπίτι του και ανακάλυψε τα άτυχα πτώματα, του πατέρα αλλά και των ανήλικων παιδιών του, ηλικίας από 6 έως 16. Μια γεννήτρια αερίου που είχε ξεμείνει από καύσιμα, βρέθηκε στο σπίτι, και προβλέπεται ως πιθανή αιτία δηλητηρίασης, δήλωσαν αξιωματούχοι. 
 
Η μητέρα και ο πατριός του Todd, Bonnie και Loyd Edwards, δήλωσαν οτι ο γιός του, Rodney Eric Todd αγόρασε...

από / Απρίλιος 28, 2015 .

Για φαντάσου…

Γράφει η μαμά Λυδία, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος

Χτες βράδυ μόλις είχα κοιμίσει τα παιδιά και βγήκα από το δωμάτιό τους και βρήκα τον Μάκη να μιλάει στο τηλέφωνο με τον αδερφό του. Έχουμε ένα νέο ανιψάκι σχεδόν 1 μήνα και η μαμά του θηλάζει αποκλειστικά από την μέρα που γέννησε! Μιλάμε κάποιες φορές από το τηλέφωνο για μερικές μικρο-δυσκολίες με τον θηλασμό και χτες τα δύο αδέρφια, οι δύο μπαμπάδες μιλούσαν στο τηλέφωνο. Ο αδερφός του Μάκη ρωτούσε και ο Μάκης απαντούσε.

“Φυσιολογικό είναι ρε συ κάποιες μέρες να θηλάζει το μωρό σχεδόν όλη μέρα....

Μπαμπας κανει βαρακια με τα διδυμα μωρά του και αυτα το ευχαριστιούνται. Απίθανο video...απολαύστε το!

Απολαύστε αυτό το τρυφερό video ενός μπαμπά στην μπανιέρα με το νεογέννητο μωρό του. Οι περισσότεροι νέοι γονείς αγχώνονται πολύ για το πως θα κάνουν το μπρώτο μπάνιο του μωρού τους. Αυτός ο μπαμπας είναι απόλαυση και μας βάζει τα γυαλιά.

Εάν θέλετε να πιάσετε στα πράσα όποιον σας λέει ψέματα, αναζητήστε τα παρακάτω 11 σημάδια.

1. Αλλάζουν συνέχεια θέση στο κεφάλι τους
Εάν δείτε κάποιον να κουνάει ξαφνικά το κεφάλι, αμέσως μόλις του έχετε κάνει μία ερώτηση μπορεί να σας κρύβει κάτι. Συγκεκριμένα, θα παρατηρήσετε το κεφάλι να πηγαίνει πίσω ή να γέρνει στα πλάγια.

2. Αλλάζει ο ρυθμός της αναπνοής
Εάν κάποιος λέει ψέματα η ανάσα αρχίζει να γίνεται πιο αργή και η φωνή του, αντανακλαστικά, πιο βαθιά. Όταν η αναπνοή αλλάζει, οι ώμοι σηκώνονται και η φωνή γίνεται πιο μπάσα, λόγω ότι αλλάζει ο παλμός της...

Αυτό είναι το συγκλονιστικό γράμμα ενός ηλικιωμένου πατέρα προς το γιο του, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενα γράμμα που μέσα από την απλότητα και τον καθάριο λόγο του, καταφέρνει να κλείσει μέσα του, όλο τον κύκλο της ζωής.

Διαβάστε το γράμμα ..γεμάτο αλήθειες από έναν γονιό στο παιδί του:

«Εάν μια μέρα με δεις “γέρο”… εάν λερώνομαι όταν τρώω και δεν μπορώ να ντυθώ… έχε υπομονή. Θυμήσου πόσο καιρό μου πήρε για να σου τα μάθω…

Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, μην με διακόπτεις, άκουσε με. Oταν ήσουν μικρός κάθε μέρα σου διάβαζα το ίδιο...

Κανείς δεν έχει γεννηθεί επιτυχημένος, αλλά όλοι έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε. Αν νιώθετε ότι βρίσκεστε μακριά από τον στόχο σας και έχετε ξεστρατίσει από τον δρόμο της επιτυχίας, οι παρακάτω 11 κανόνες, που ακολούθησαν διάσημοι και επιτυχημένοι άνθρωποι, θα σας βοηθήσουν να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη επιτυχία.

1. Επικεντρωθείτε στην πορεία και όχι το αποτέλεσμα

«Ποτέ μου δεν έδωσα σημασία στις συνέπειες του να “χάσω” ένα σημαντικό καλάθι... όταν σκέφτεσαι τις επιπτώσεις είναι σαν να σκέφτεσαι ένα αρνητικό αποτέλεσμα», Μάικλ Τζόρνταν

2. Δώστε προσοχή,...

από / Φεβρουάριος 20, 2015 .

«Το παιδί πρέπει να απολαμβάνει ειδική προστασία, να του παρέχονται ευκαιρίες και δυνατότητες κατάλληλες, ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται σωματικά, νοητικά, ηθικά, πνευματικά και κοινωνικά με υγιεινό και φυσιολογικό τρόπο σε συνθήκες ελευθερίας και αξιοπρέπειας»

«Το παιδί έχει δικαίωμα στην καλή διατροφή, κατοικία, ψυχαγωγία και ιατρική περίθαλψη»

«Πρέπει, όσο είναι δυνατό, να μεγαλώνει με τη φροντίδα και την ευθύνη των γονιών του και οπωσδήποτε σε μια ατμόσφαιρα στοργής, ηθικής και υλικής ασφάλειας»

Όσα αναφέρονται πιο πάνω ορίζονται στην Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του...