Archives

Βρέφος


Η αφυδάτωση στα μωρά εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να πάρει πολύ άσχημη τροπή.Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν τα συμπτώματα, για να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν, πριν χάσουν τον έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα

  • Η παραγωγή ούρων είναι μια πολύ καλή ένδειξη της αφυδάτωσης τα μωρά με αφυδάτωση θα έχουν μειωμένη παραγωγή ούρων με αποτέλεσμα να μην γεμίζουν μια πάνα παρά μόνο μετά από τέσσερις έως έξι ώρες.
  • Οι πηγές (fontanelles) ή μαλακά σημεία στο κεφάλι του μωρού, σε περίπτωση ήπιας έως μέτριας αφυδάτωσης είναι ελαφρά βαθουλωτές.
  • Τα δροσερά χέρια και πόδια, η παραγωγή...


  Η καθημερινή ρουτίνα είναι ευεργετική για τα βρέφη και άκρως εξυπηρετική για τις νέες μαμάδες. Πώς θα την καθιερώσετε τώρα που οι αλλαγές με τον ερχομό του μωρού είναι σαρωτικές; Μερικά απλά tips θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη ζωή σας τους πρώτους μήνες μαζί.
  Η αλήθεια είναι ότι για να μπορέσει η λέξη «ρουτίνα» να ενταχθεί ξανά με επιτυχία στο λεξιλόγιό σας θα πρέπει να περάσουν κάποιες εβδομάδες μετά τη γέννηση του μωρού. Στην αρχή τα γεύματα θα πρέπει να ακολουθούν τις ανάγκες του μωρού και, κατά συνέπεια, να γίνονται όποτε εκείνο το ζητήσει. Η ιδανική στιγμή για να...

από / Απρίλιος 15, 2015 .

Σχέδιο δράσης για τις πρώτες βοήθειες που θα προσφέρετε στο παιδί σε ιώσεις, πυρετό και «επείγοντα» περιστατικά.

Τα μικρά παιδιά παρουσιάζουν πολύ συχνά συνάχι, βήχα, πόνο στo λαιμό, πυρετό κ.λπ. Τις περισσότερες φορές τα συμπτώματα αυτά δεν κρύβουν τίποτα περισσότερο από μια απλή ίωση, ωστόσο προκαλούν ανησυχία στους γονείς, καθώς δεν είναι βέβαιοι για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων. Επειδή λοιπόν, τέτοια εποχή τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε ιώσεις του αναπνευστικού, καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Εμείς με τη βοήθεια...

από / Απρίλιος 06, 2015 .

 
Το μωρό που γεννήθηκε με μισή καρδιά πολεμάει να παραμείνει ζωντανό!

Ο Jack Stevens γεννήθηκε με σύνδρομο Υποπλαστικής Αριστερής Καρδίας (HLSH).Η αριστερά πλευρά της καρδιάς – περιλαμβανόμενης της αορτής, της αορτικής βαλβίδος, της αριστεράς κοιλίας και της μιτροειδούς βαλβίδος είναι υποαναπτυγμένη.

Είναι δηλαδή πολύ μικρότερη από το φυσιολογικό και έχει υποβληθεί σε 9 χειρουργικές επεμβάσεις. Στη συνέχεια, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και έχει επανέλθει τρεις φορές. Του είχανε τοποθετήσει σωλήνα σίτισης το οποίο είναι μέσο για την παροχή της θρέψης του ασθενή που δεν...

Το μωρό κοιμάται!! Δείτε τι κάνει το σκυλί δίπλα του... Απίστευτο

H γραφειοκρατία στην Ελλάδα ταλαιπωρεί κάθε δραστηριότητά μας που έχει να κάνει με το δημόσιο και η βάπτιση δεν θα μπορούσε να ξεφεύγει από τα «δίχτυα» της. Δείτε, λοιπόν, τι χαρτιά χρειάζεστε αν πρόκειται να πραγματοποιήσετε τη βάπτιση του μωρού σας την ερχόμενη Άνοιξη.

Τι χρειάζεστε για τη βάπτιση του μωρού

Ημερομηνία

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε για να τελεστεί το μυστήριο είναι η ακριβής ημερομηνία. Το συντομότερο δυνατό, λοιπόν, επισκεφθείτε ή καλέστε την ενορία σας και «κλείστε» τη μέρα και ώρα που θέλετε.

Ενορία

Εάν βαφτιστεί το μωρό στην ενορία...

Η Alice Proujansky αισθανόταν έτοιμη και δυνατή πριν από τον τοκετό του γιου της το 2012. Μέχρι τότε, είχε ήδη φωτογραφίσει σχεδόν 15 τοκετούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο και δήλωνε έτοιμη γι’αυτή την μεταβατική εμπειρία.

Ως παιδί, η Alice ήταν παρούσα στις γεννήσεις της αδελφής και του αδελφού της. Πήρε την πρώτη λήψη της ενώ ήταν παρούσα σε τοκετό το 2006, σε επίσκεψη της σε νοσοκομείο στη Δομινικανή Δημοκρατία. Αποδείχθηκε ότι ήταν μια δυνατή εμπειρία για εκείνη, τέτοια που θα μπορούσε τελικά να διαμορφώσει την εμπειρία της ως φωτογράφος και να αρχίσει ένα project...

Μπαμπας κανει βαρακια με τα διδυμα μωρά του και αυτα το ευχαριστιούνται. Απίθανο video...απολαύστε το!