Archives

Χειροποίητο Παγωτό Πορτοκάλι

από / Μἀϊος 11, 2015 . 0 Σχόλια.

 Αν θέλετε  ένα πραγματικά κρεμώδες παγωτό αλλά ταυτόχρονα και ένα δροσερό φρουτένιο ρόφημα τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή για παγωτό πορτοκάλι.
 Μία διαφορετική εύκολη και γρήγορη συνταγή για το αγαπημένο γλύκισμα του καλοκαιριού που αγαπούν μικροί και μεγάλοι..
Υλικά: 
2 πορτοκάλια 
1 λίτρο Γάλα καρύδας/η Κρέμα Γάλακτος/Γάλα Φρέσκο
Βήματα 
1.Κάποιες ώρες πριν ξεκινήσετε την διαδικασία για να φτιάξετε το παγωτό ξεφλουδίστε και κόψτε τα πορτοκάλια
2.Βάλτε τα σε ένα δίσκο και αφήστε τα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν και να γίνουν στερεά.
3.Από τη στιγμή που είναι κατεψυγμένα, ρίξτε το γάλα καρύδας στο μπλέντερ σας.
4.Προσθέστε τα μισά από τα κατεψυγμένα πορτοκάλια και ανακατέψτε.
5.Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα πορτοκάλια και ανακατέψτε καλά.
6. Τέλος βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ η σε ένα γυάλινο ταψί στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει τελείως. 


 
Μπορείτε να το σερβίρετε σε χωνάκια και επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε και ψημένα τσιπς καρύδας ή σοκολάτας. Σε όσους  δεν αρέσει το γάλα καρύδας μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο γάλα ή κρέμα γάλακτος. 
 
 
Μια υγιεινή συνταγή με πολύ αγνά υλικά που θα την λατρέψετε.

 

 

 

Σχόλια

Αφήστε ένα Σχόλιο

Απάντηση

* Όνομα:
* E-mail: (Δεν Αναρτήθηκε)
   Ιστότοπος: (Site url with http://)
* Σχόλιο: